تعمیرگاه ترمز اسپورتیج
تعمیر ترمز اسپورتیج، تعمیر ترمز خودرو یکی از مهمترین و پیچیدهترین عملیات تعمیراتی است که بر روی خودروهای اسپورتیج انجام میشود. در تعمیرگاه ترمز ای بی اس اتحاد، با تکیه بر تجربه و دانش فنی ماهرانه تیم ما، اطمینان حاصل میکنیم که ترمز خودرو اسپورتیج شما در بهترین وضعیت عملکردی قرار گیرد.
ما در تعمیرگاه ترمز ای بی اس اتحاد از قطعات اصلی و معتبر برای تعمیر ترمز خودرو اسپورتیج استفاده میکنیم. همچنین، تیم فنی ما عملکرد ترمز هیدرولیکی و سیستم ضربانسنجی ABS را بررسی میکند تا از عملکرد صحیح آنها اطمینان حاصل شود. نیز در صورت لزوم، جلوگیری از ایجاد سایش غیره مناسب در ترمز ها را تامین میکنیم.
مزایای تعمیر ترمز خودرو اسپورتیج در تعمیرگاه ترمز ای بی اس اتحاد عبارتند از:
۱. استفاده از قطعات اصلی و معتبر با کیفیت بالا
۲. دقت و حرفهایت تیم فنی در انجام تعمیرات
۳. بررسی جزییات دقیق در عملکرد ترمز و سیستم ABS
۴. راهکارهای بهینه برای جلوگیری از سایش نامناسب در ترمز ها
۵. ارائه خدمات با قیمت مناسب و عدم اغماض در هزینهها
تاکید ما در تعمیرگاه ترمز ای بی اس اتحاد بر کیفیت عالی و ایمنی خودروها است. هدف ما ارائه خدمات تعمیر ترمز با بهترین کیفیت و تضمین اصالت قطعات است. با انتخاب تعمیرگاه ترمز ای بی اس اتحاد، خودروی اسپورتیج شما به دستان متخصصان ما سپرده شده و اطمینان دارید که بهترین خدمات تعمیر ترمز را دریافت خواهید کرد.
قطعات ترمز
قطعات سیستم ترمز خودرو عبارتند از دیسکهای ترمز، صفحههای ترمز، سیلندرها، لولهها، بسترها، کالیپرها و سیستم هیدرولیکی. هدف از استفاده از این قطعات، کنترل سرعت و توقف خودرو در شرایط مختلف و ایجاد ایمنی برای راننده و سایر عابرین است.
دیسکهای ترمز به عنوان قسمت اصلی سیستم ترمز، در هنگام فشار داده شدن پدال ترمز باعث تولید اصطکاک بین صفحههای ترمز و دیسکها میشوند و باعث کاهش سرعت خودرو میشوند. صفحههای ترمز نیز نقش مشابهی را در تولید اصطکاک و کاهش سرعت خودرو دارند.
سیلندرها در سیستم ترمز به عنوان محفظه مخزن سیال عمل میکنند و تحت فشار قرار گرفته سیال را به لولهها و دیسکهای ترمز منتقل میکنند. لولهها نیز برای انتقال سیال ترمز بین سیلندرها و دیسکها مورد استفاده قرار میگیرند.
بسترها و کالیپرها نیز وظیفه نگهداری و قرار دادن صفحهها و دیسکهای ترمز را بر عهده دارند. کالیپرها در هنگام فشار دادن پدال ترمز باعث فشردن صفحه ترمز بر روی دیسک میشوند و اصطکاک را ایجاد میکنند.
سیستم هیدرولیکی در سیستم ترمز خودرو برای انتقال سیال ترمز و تحویل نیرو به قسمتهای دیگر سیستم استفاده میشود. سیستم هیدرولیکی شامل مخزن سیال، پمپ ترمز، ولو ها و لوله ها است که باعث ایجاد فشار سیال ترمز میشود.
اختلالات سیستم ترمز
سیستم ترمز خودرو یا همان سیستم کلید برقی خودرو، یک سیستم امنیتی است که برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز و سرقت خودروها طراحی شده است. این سیستم معمولاً شامل یک کلید الکترونیکی با قابلیت بیسیم است که به صورت اتوماتیک با خودرو هماهنگ میشود و تنها با وجود این کلید، قفلهای خودرو قابل باز و بسته شدن است.
اما در برخی مواقع، ممکن است با اختلالی در سیستم ترمز خودرو مواجه شویم که میتواند برای مالک خودرو واقعاً آزاردهنده باشد. برخی از این اختلالات عبارتند از:
۱. عملکرد نامناسب کلید: ممکن است کلید خودرو به درستی کار نکند و در نتیجه خودرو قفل باز نشود یا درون آن را نفوذ کند. این مشکل ممکن است به دلیل کنتاکتهای کثیف یا خراب شده در کلید رخ دهد.
۲. مشکلات رادیویی: سیستم ترمز خودرو همچنین برای ارسال و دریافت سیگنالهای رادیویی بین کلید و خودرو استفاده میکند. ممکن است در برخی مواقع، راه دوری بین کلید و خودرو وجود داشته باشد که باعث حصول اختلال در ارتباط رادیویی میشود.
۳. خرابی باتری کلید: باتری کلید معمولاً برای تغذیه صفحه نمایش و مدارهای الکترونیکی کلید استفاده میشود. اگر باتری کلید خراب شود یا ضخامت کافی برای تأمین تغذیه لازم را نداشته باشد، احتمالاً به مشکل در عملکرد کلید و در نتیجه سیستم ترمز خودرو برخورد خواهد کرد.
اختلالات سیستم ترمز خودرو میتوانند در هر لحظه و به طور غیرمنتظرهای رخ دهند و باعث ایجاد مشکلاتی میشوند. در صورتی که با این مشکل مواجه شدید، بهترین راه حل این است که با تولید کننده خودرو یا یک فروشنده مجاز ارتباط برقرار کنید و نیازمندیهای خود را بیان کنید تا بتوانند شما را راهنمایی کنند یا تعمیر کنند.
مراحل تعمیر
تعمیر سیستم ترمز خودرو یک فرایند پیچیده است که از چند مرحله تشکیل میشود. در ادامه مراحل تعمیر سیستم ترمز خودرو را توضیح خواهیم داد:
۱. تشخیص مشکل: مرحله اول در تعمیر سیستم ترمز، تشخیص مشکل موجود است. فرد مکانیک باید با استفاده از دستگاههای تشخیص خطا و تجهیزات دیگر، مشکل را تعیین کند. این مشکل میتواند شامل لغزش، سایش زیاد، نشتی فشار هوا یا مایع ترمز باشد.
۲. جداسازی قطعات: پس از تشخیص مشکل، مکانیک باید یکی یکی قطعات سیستم ترمز را جدا کند. این شامل جداسازی کالیپرهای ترمز، دیسکهای ترمز، کاسهها، لولهها و لولهکشیها میشود.
۳. تعویض قطعات: در صورت تعمیر ناپذیری قطعات، لازم است تعویض آنها انجام شود. برخی از قطعات قابل تعویض شامل دیسکهای ترمز، صفحات ترمز، کالیپرها و لوازم جداگانه مانند فنرها و سیمها است.
۴. تمیز کردن قطعات: یکی از مراحل مهم تعمیر سیستم ترمز، تمیز کردن قطعات است. قطعات ترمز ممکن است با مایعات، گرد و غبار و سایر ذرات کثیف شده باشند. برای این منظور، قطعات باید با استفاده از مواد تمیزکننده مناسب پاک شوند.
۵. آزمایش فشار: پس از جمع کردن قطعات جدا شده و تعویض قطعات نیازمندی، سیستم ترمز باید برای بررسی عملکرد و ساختار صحیح تست شود. به منظور انجام آزمایش فشار کافی، از دستگاههای خاصی مانند پمپ فشار هوا استفاده میشود.
تعویض ترمز خودرو
تعویض ترمز خودرو یکی از عملیات پیشگیرانه و ضروری برای حفظ ایمنی و کارکرد صحیح خودرو است. سیستم ترمز خودرو شامل قطعاتی مانند دیسک و صفحه فرمان، کالیپر، سیلندر ترمز و لوله های ترمز میباشد. به دلیل استفاده روزانه از خودرو و اثر زمان بر قطعات ترمز، لازم است تا به طور دورهای ترمز خودرو تعویض شود.
عملیات تعویض ترمز شامل چند مرحله است. ابتدا لازم است تا خودرو را روی یک سطح صاف و پایدار پارک کنید و سپس دو چرخ جلوی خودرو را با یکایک بلند کرده و از تعویض روی فقط یک چرخ به طور همزمان جلوگیری کنید.
پس از انجام مراحل اولیه، لازم است فرمان ترمز را با استفاده از ابزارهای مناسب باز کنید. سپس دیسک ترمز قدیمی را بازگیری کنید و آن را با دیسک ترمز جدید جایگزین کنید. سپس کالیپر ترمز را از بریج کنترل خارج کرده و صفحه تماس آن را با دیسک جدید فشار دهید. در این مرحله باید مطمئن شوید که صفحه تماس فرمان تمیز و بدون خراش یا آسیب است.
لازم است که از این فرصت استفاده کنید و سیلندر ترمز را چک کنید و در صورت لزوم آن را جایگزین کنید. سپس کالیپر را دوباره به بریج کنترل بچسبانید و بازگیر فرمان ترمز را روی آن بفشارید. برای غلبه بر هوای موجود در سیستم ترمز، لازم است که چند بار دستکاری را تکرار کنید تا هوا خارج شود.
در پایان، لوله های ترمز را بررسی کنید و در صورت نیاز آنها را تعویض کنید. در نهایت، تمام لوله ها را به سرعت چک کنید و اطمینان حاصل کنید که هیچ ترک یا خللی وجود ندارد.